Danmarks Indsamling 2015

Danmarks Indsamling 2015

  

 

HS.VVS. er en af de mange  selvstændigvirksomhed som støtter DANMARKS INDSAMLING. Henrik Sørensen som ejer har selv været i Namibia. Han har set hvordan folk leve dernede.

Derfor vil han gerne gør en forskel. HS.VVS. har starte med at støtte DANMARKS INDSAMLING 2011,2012og 2013,2014. Med indsamlings fra hele landet kan skabe fundament for en bedre tilværelse og fremtid for nogle af verdens fattigste mennesker.

Hvert år går penge fra Danmarks Indsamling til 12 organisationers indsats i Afrika. Den store støtte fra danskerne har betydet, at flere millioner afrikanere har fået støtte til at forbedre deres liv. Børns liv er blevet reddet.

 

Voksne med AIDS har fået hjælp, familier den afgørende støtte til at klare sig og kvinder en hjælpende hånd eller livgivende hjælp, f.eks. i barselssengen. Og unge fået mulighed for at komme i uddannelse eller i job. Børne  får nye skole og rent drikke vandet.
 
Danmarks Indsamling 2015 sætter fokus på de miljømæssige, økonomiske, sociale og kulturelle uretfærdigheder, som nogle af verdens mest udsatte befolkningsgrupper må leve under. Sammen med danskerne sætter vi ind mod disse uretfærdigheder gennem 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande
 
Alle kan været med!

 

 

 

 

 

 

Husk!!Danmarks Indsamling 2015


 

 

2014: Når mor mangler

I 2014 samlede hele Danmark ind til bl.a. at forebygge hiv og aids blandt kvinder, bekæmpe mødredødelighed i forbindelse med graviditet og fødsler, og hjælpe forældreløse børn til en fremtid. Der blev indsamlet i alt 87 millioner kroner.

 

2013: Når hjælpen nytter

I februar 2013 samlede hele Danmark ind for 7. gang til livsvigtige projekter. Siden 2007 har vi gennem Danmarks Indsamling samlet mere end 500 millioner kroner ind. Pengene har reddet liv i mere end 29 afrikanske lande og hjulpet ofrene efter jordskælvet i Haiti.

I 2013 støttede vi igen, fordi vi ved, at det nytter. Der blev i alt indsamlet knap 76 millioner kroner.

 
 

2012: Børn på flugt

Med Danmarks Indsamling 2012 samlede Danmarks 12 største humanitære organisationer i samarbejde med DR ind til projekter, der skal forebygge, at børn må flygte, støtte de børn, der er på flugt og ikke mindst hjælpe børn på fode igen, når de sammen med deres familier skal skabe sig en ny fremtid efter flugten.

 

2011: Afrikas unge – Det nye Afrika

Danskerne samlede i 2011 ind til at hjælpe de unge med at skabe det nye Afrika. De mange unge kan blive den tabte generation – eller de kan løfte Afrika ind i fremtiden. 
Danmarks Indsamling 2011 havde til formål at støtte Afrikas unge, så de kan få uddannelse, mod og muligheder til at skabe det nye Afrika. Der blev i alt indsamlet 85 mio. kroner

 

2010: Afrikas kvinder – Afrikas Fremtid

Den 12. januar 2010 ændrede det voldsomme jordskælv på Haiti på et splitsekund dagsordenen for millioner af mennesker.  Danmarks Indsamling gik derfor ekstraordinært både til langsigtet udvikling for at støtte Afrikas kvinder samt til jordskælvsofrene i Haiti. Til gengæld bakkende Danmark op som aldrig før, og Danmarks Indsamling satte i 2010 rekord med hele 130 mio. kroner indsamlet.  

 

2009: Giv afrikanske familier en fremtid

Til Danmarks Indsamling 2009 blev der indsamlet 72 mio. kroner til afrikanske familier. De 12 organisationer har iværksat projekter, der på forskellig vis styrker de mest udsatte af familierne.

 

2008: Børn skal have lov til at leve

I Afrika dør børn dør af sygdomme, der nemt kunne være forhindret. Til Danmarks Indsamling i 2008 blev der indsamlet 65 mio. kroner. Det flotte resultatet fra danskerne har ført til, at over en million mennesker indtil nu har kunnet få hjælp og flere børn har fået lov til at leve

 
 

2007: Stop aids-katastrofen i Afrika

Hver dag mister mange tusinde afrikanere livet til AIDS.. Børn mister deres forældre, skoler mangler lærere og lande de indbyggere, som skal skabe udvikling, på grund af AIDS.
Til den allerførste Danmarks Indsamling i 2007 blev der indsamlet 55,2 mio. kroner. I alt har pengene gjort en forskel for over en million mennesker.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.12 | 20:37

Hej Henrik. Jeg skal bruge et tilbud på udførelsen af VVS mangler i vores nye hus på Egholmvej. Skal derfor høre hvornår du har tid til at komme forbi?
40145521

...
08.11 | 11:10

Vi har et ældre Ifö toilet med P-lås, der skal skiftes

Er det noget du vil/kan klare - ved lejlighed

...
20.08 | 15:07

Hej Henrik Vandrøret på Colleruphus der er lydigt i uge 36 og 37 mandag til torsdag håber du kan klare at skifte røret i den periode

...
03.10 | 13:02

Hej Henrik

Vi har lidt udfordringer med vores LK vandbårne gulvvarme. er det noget du har forstand på? Vi er blevet anbefalet at kontakte en VVS mand.
/Dorte

...
Du kan lide denne side